Попзвездата Бионсе предупреди, че коронавирусът убива чернокожите с тревожно висока скорост

...
Попзвездата Бионсе предупреди, че коронавирусът убива чернокожите с тревожно висока скорост
Коментари Харесай

Бионсе: Коронавирусът убива чернокожите с брутална скорост

Попзвездата Бионсе предизвести, че коронавирусът " убива чернокожите с обезпокоително висока скорост " по време на „ Един свят: Заедно у дома “.

38-годишната певица произнесе буйна тирада по време на изявата си на звездното събитие, което оказа помощ за набирането на пари за битката против пандемията.

Изпълнителката на „ Halo “ – която има наследник Блу, на 8 година и 2-годишни близнаци Сър и Руми от Джей Зи – сподели: „ По-голямата част от тъмнокожите служащи не могат да работят от вкъщи. Афроамериканските общности като цяло са мощно наранени от тази рецесия. Този вирус убива чернокожите с обезпокоително висока скорост тук в Америка ”.

Бионсе прикани обществеността да остане внимателна на фона на пандемията.

„ Моля, предпазвайте се. Ние сме едно семейство и имаме потребност от вас. Имаме потребност от вашите гласове, вашите качества и вашата мощ по целия свят ”, сподели тя.

Звездата също изрази своята признателност към хората, които не престават да работят на първа линия, макар опасността от вируса.

”Тази вечер поздравяваме същинските герои – тези, които вършат висшата жертва, с цел да бъдем всички ние в сигурност, нахранени и здрави … ние продължаваме да се молим за вашата сигурност. На тези в хранително-вкусовата индустрия, доставчиците, пощенските превозвачи и медицинските чиновници, които работят, с цел да можем да сме в сигурност в домовете си, благодарим ви за безкористното обслужване “, показа Бионсе.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР